Elzinga coaching

 

Hoe wil jij dat je leven er vanaf nu uit gaat zien?

Wat wil je wel en wat houdt je tegen?

Aanbod

 

"Om eigenaar te worden van je eigen transformatie dienen je antwoorden van binnenuit te komen"

• Hoe gaat het nu met mij;
• Is het daadwerkelijk zo;
• Waar heb ik nu het meeste behoefte aan;
• Wat heb ik nu nodig;
• Wat zou jezelf nu direct anders kunnen doen zodat je direct al een resultaat hebt.

RADICAL SELFCARE

Soms kun je uit het niets 'ineens' tot stilstand worden gebracht. Door ziekte, vermoeidheid of welke reden dan ook waarbij eerdere signalen genegeerd of simpelweg niet opgevallen zijn. De kracht zit hem dan in het overgeven aan het moment en volledig doorvoelen wat jij op dat moment nodig hebt. En dan kunnen belemmerende overtuigingen de kop opsteken als 'ik dien er te zijn voor mijn gezin of mijn collega's of klanten kunnen mij niet missen'. Weet - ervoor een ander zijn begint ALTIJD bij jezelf. Wil jij weer in bewegingen komen, durf jij je overtuigingen aan te gaan en ben je er klaar voor om weer in je kracht te komen staan?

JA DAT WIL IK

 


phbo
 

 

REVIEW

quote marks

Bij Jessica voelde ik me meteen op mijn gemak, haar aanpak is vriendelijk, onpartijdig en intuïtief.

Op mijn verzoek helpt ze me vooral met de praktische kant van dingen, maar in dat proces let ze op non-verbale signalen en geeft daar feedback over, waardoor onderliggende dingen die spelen aan het licht komen en opgelost kunnen worden.

Ze helpt me om oude patronen en mijn “eigen waarheden” te herkennen en waar nodig los te laten. Ze prikt door de buiten laag heen en is eerlijk (ook als het gevoelig ligt).

COACHING OP MOEDERSCHAP

Het (aanstaande) ouderschap kan tal van vragen en gemengde gevoelens met zich meebrengen. Verwachtingen blijken toch anders te zijn en onzekerheden overtuigingen, en angst kunnen in de weg staan om balans te vinden tijdens deze grote verandering.

Lees meer

 

PERSOONLIJKE COACH

Ben jij op dit moment de persoon die je daadwerkelijk bent? Doe jij op dit moment datgene waar je hart naar uit gaat? Tijdens de persoonlijke coaching gaan we aan de slag met daar waar het daadwerkelijk over gaat.

LEES MEER...