Elzinga coaching

 

PERSOONLIJKE COACH

Je loopt op dit moment vast en je wilt je graag ontwikkelingen. In welke context je je ook wilt ontwikkelen, de weg naar verandering begint altijd bij jezelf!

Het kan misschien spannend of confronterend zijn om een spiegel voor gehouden te krijgen. Misschien houdt het je nu nog tegen om echt de diepte in te gaan, je angsten en onzekerheden aan te durven kijken en te helen wat nog geen ruimte heeft gekregen, I feel you.
Je zult merken dat hoe meer je gaat leven naar dat wat jou écht gelukkig maakt, hoe soepeler je keuzes durft te maken, voor jezelf gaat staan en je kunt toelaten wat er op je pad komt.

Wat mij betreft is persoonlijke ontwikkeling een never ending story. 
Ongeacht je leeftijd &
Ongeacht alle tools en ervaringen die je hebt opgedaan.

Wellicht herken je het wel. Heb je een proces doorlopen en een vinkje gezet en komt er weer iets nieuws om de hoek kijken.

Naar mijn idee bestaat er geen vaststaand programma, traject of werkwijze. Vanuit mijn ervaring en ontwikkeling die ik zelf heb doorgemaakt afgelopen jaren (en blijf doen), constant verdieping heb gezocht, is het allerbelangrijkste om continu af te stemmen op jouw hulpvraag en datgene wat bij jou past. Wat voor mij werkt, werkt misschien niet voor jou en wat voor jou werkt, hoeft niet persé te werken voor een ander.

Wat vaststaat is dat ik vanuit een liefdevolle intentie aansluit op jouw behoeftes en verlangens. Indien nodig confronteer ik je met dat wat ik bij je zie en wat (nog) niet werkend is. 
Samen onderzoeken we hoe jij bepaalde blokkades en patronen kunt doorbreken om (weer) in je kracht te staan. 

Je bent niet alleen en je hoeft het niet alleen te doen.
Passie, joy en sparkles voel ik tot in mijn tenen om jou in dit proces op weg te helpen en te ondersteunen.

Ben jij klaar voor deze verandering? 

 

COACHING OP MOEDERSCHAP

Het (aanstaande) ouderschap kan tal van vragen en gemengde gevoelens met zich meebrengen. Verwachtingen blijken toch anders te zijn en onzekerheden, overtuigingen en angst kunnen in de weg staan om balans te vinden tijdens deze grote verandering. Met de kennis van nu zou ik zelf destijds totaal anders in het moederschap hebben gestaan. Deze kennis en passie voel ik tot in mijn tenen en waarde toevoegen aan mede moeders drijft mij iedere dag.

Moeder worden kan je uitdagen tot een her-ontmoeting met jezelf. Daar waar je misschien eerder op de automatische piloot leefde kan het zomaar zo zijn dat je waarden/interesses veranderen en overtuigingen aan de oppervlakte komen en je in de weg gaan staan. 

Ik vind het super mooi om te mee te maken hoe vrouwen tijdens het moederschap ook aan persoonlijke ontwikkeling willen werken. Daar waar veelal aandacht gaat naar het kind zet ik in mijn praktijk in op het welzijn van de moeder. Om vanuit een krachtige identiteit in het moederschap te staan. Wat voor mij daarin belangrijk is gaat verder dan het in verbinding staan met je kind. Samen onderzoeken naar wat nodig is om in je kracht te staan, te onderzoeken waar jij energie van krijgt en op deze manier je staat van zijn te optimaliseren is onwijs krachtig voor meer balans in het moederschap. 
Ik werk nauw samen met klinisch psycholoog en verloskundige M. Meek van
PP-Noord en zal in mijn rol blijven monitoren of coaching passend is.

 

 

 

STAP IN JE KRACHT LOSSE SESSIE

Je loopt vast
Je blokkeert
Je wilt door
Gaat doordrukken
Voelt dat dat niet werkt
Je loopt vast

Er wordt van je gevraagd 
Dat je gaat doorvoelen
Je je gaat richten op wat je wel wilt

MAAR EERST
Echt doorvoelen

Wat houdt je tegen? Waar loop je in vast?

De stap in je kracht visualisatie sessie.
Na deze sessie voel jij je lichter en heb je meer helderheid. Juist omdat je je gedachten en overtuigingen even aan de kant zet en je gaat voelen.
Voelen, zonder hoe het zou moeten. Voelen, zonder dat je hoofd zich ermee bemoeid. Voelen, daar waar de antwoorden liggen.

RESERVEER MIJN PLEK

 

 

Face to face en online
De coaching kan plaatsvinden face tot face in mijn praktijk en mocht je niet in het noorden wonen kunnen we natuurlijk de sessies online doen middels zoom. 

Heb je vragen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Door middel van een kennismaking en inzichtgesprek kunnen we bepalen wat voor jou wenselijk is.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In mijn praktijk heb ik ervaren dat een werkgever vaak bereid is de coaching te vergoeden vanuit het persoonlijk ontwikkelingsbudget. Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik maak de offerte en op deze manier hoeft het financiële stukje je niet in de weg te staan. 

INSTAGRAM 

 

 

ZET JEZELF VRIJ

Door in de pas te lopen zet je jezelf vast.

Door te voldoen aan verwachtingen van anderen dooft je eigen verlangen uit.

Varen op meningen van je omgeving maakt je stuurloos.

Over je gevoel heen stappen doet je vervolgens struikelen.

Ben jij klaar om

 

oranje modern confetti foto geslaagd uitnodiging

♡ Je eigen pad te kiezen?

♡ Jouw verlangens te volgen?

♡ Het heft in handen te nemen? 

 

 

Stap in je kracht, kom in beweging en zet jezelf vrij. 

Voel jij ook het verlangen om je patronen en blokkades te doorbreken?
Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen ondersteunen in dit proces.


 

 

 

TESTIMONIALS

 

animated client review template instagram                                         animated client review template instagram

                                                                            animated client review template instagram

animated client review template instagram                                         animated client review template instagram

 

WORKSHOP | RETREAT | TRAINING

Regelmatig organiseer ik groepen waarin groei, verbinding en samenzijn met gelijkgestemden centraal staan.
De thema´s die met name naar voren komen zijn; in je kracht staan, voor jezelf staan, vertrouwen op gevoel en intuitie, onderzoek naar blokkades en heling. 

 

Coaching

 

AGENDA