Elzinga coaching

COACHING OP MOEDERSCHAP

Het (aanstaande) ouderschap kan tal van vragen en gemengde gevoelens met zich meebrengen. Verwachtingen blijken toch anders te zijn en onzekerheden, overtuigingen en angst kunnen in de weg staan om balans te vinden tijdens deze grote verandering. Met de kennis van nu zou ik zelf destijds totaal anders in het moederschap hebben gestaan. Deze kennis en passie voel ik tot in mijn tenen en waarde toevoegen aan mede moeders drijft mij iedere dag.

Moeder worden kan je uitdagen tot een her-ontmoeting met jezelf. Daar waar je misschien eerder op de automatische piloot leefde kan het zomaar zo zijn dat je waarden/interesses veranderen en overtuigingen aan de oppervlakte komen en je in de weg gaan staan. 

Ik vind het super mooi om te mee te maken hoe vrouwen tijdens het moederschap ook aan persoonlijke ontwikkeling willen werken. Daar waar veelal aandacht gaat naar het kind zet ik in mijn praktijk in op het welzijn van de moeder. Om vanuit een krachtige identiteit in het moederschap te staan. Wat voor mij daarin belangrijk is gaat verder dan het in verbinding staan met je kind. Samen onderzoeken naar wat nodig is om in je kracht te staan, te onderzoeken waar jij energie van krijgt en op deze manier je staat van zijn te optimaliseren is onwijs krachtig voor meer balans in het moederschap. 
Ik werk nauw samen met klinisch psycholoog en verloskundige M. Meek van
PP-Noord en zal in mijn rol blijven monitoren of coaching passend is.

 

INSTAGRAM 

 

Face to face en online
De coaching kan plaatsvinden face tot face in mijn praktijk en mocht je niet in het noorden wonen kunnen we natuurlijk de sessies online doen middels zoom. 

Heb je vragen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Door middel van een kennismaking en inzichtgesprek kunnen we bepalen wat voor jou wenselijk is.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In mijn praktijk hebben tot dusver alle klanten een volledige vergoeding gekregen vanuit persoonlijk ontwikkelingsbudget. Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik maak de offerte en op deze manier hoeft het financiële stukje je niet in de weg te staan. 

 

juist

 

 

 

MOEDERSCHAP

Hoe gaat het eigenlijk met jou? Het is niet erg als het moederschap even geen roze wolk is. En het is niet erg als je zoekende bent en het soms allemaal even tegenvalt. 

Samen met Margot Jager hebben we speciaal voor jou een moment georganiseerd waarin we in verbinding met mede-moeders persoonlijke thema's met elkaar delen, ontspan oefeningen samen doen en stil staan bij wat jij nodig hebt om je optimaal te voelen in het moederschap.

 

MEER INFO 

 

 

"De coaching van Jessica heeft mij zelf veel bewustwording gebracht van negatieve gedachtenpatronen en overtuigingen. Ze hield me scherp, ik kreeg een spiegel voor me en dat maakte me bewust". 
- Fleur

oranje modern confetti foto geslaagd uitnodiging

 

          


phbo
 

 

quote marks

Jessica is zeer deskundig en heeft mij goed geholpen dichterbij mijzelf te komen. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en geleerd om op mijn gevoel af te gaan. Ook mijn partner zag hierin duidelijk een verschil. Dit maakt voor mij het moederschap veel leuker. Ik raad Jessica zeker aan als je op bepaalde vlakken in je leven vastloopt en hieraan wilt werken.

- Laura