Elzinga coaching

 

COACHING OP MOEDERSCHAP

Het (aanstaande) ouderschap kan tal van vragen en gemengde gevoelens met zich meebrengen. Verwachtingen blijken toch anders te zijn en onzekerheden, overtuigingen en angst kunnen in de weg staan om balans te vinden tijdens deze grote verandering. Met de kennis van nu zou ik zelf destijds totaal anders in het moederschap hebben gestaan. Deze kennis en passie voel ik tot in mijn tenen en waarde toevoegen aan mede moeders drijft mij iedere dag.

Moeder worden kan je uitdagen tot een her-ontmoeting met jezelf. Daar waar je misschien eerder op de automatische piloot leefde kan het zomaar zo zijn dat je waarden/interesses veranderen en overtuigingen aan de oppervlakte komen en je in de weg gaan staan. 

Ik vind het super mooi om te mee te maken hoe vrouwen tijdens het moederschap ook aan persoonlijke ontwikkeling willen werken. Daar waar veelal aandacht gaat naar het kind zet ik in mijn praktijk in op het welzijn van de moeder. Om vanuit een krachtige identiteit in het moederschap te staan. Wat voor mij daarin belangrijk is gaat verder dan het in verbinding staan met je kind. Samen onderzoeken naar wat nodig is om in je kracht te staan, te onderzoeken waar jij energie van krijgt en op deze manier je staat van zijn te optimaliseren is onwijs krachtig voor meer balans in het moederschap. 
Ik werk nauw samen met klinisch psycholoog en verloskundige M. Meek van
PP-Noord en zal in mijn rol blijven monitoren of coaching passend is.

 

INSTAGRAM 

 

Face to face en online
De coaching kan plaatsvinden face tot face in mijn praktijk en mocht je niet in het noorden wonen kunnen we natuurlijk de sessies online doen middels zoom. 

Heb je vragen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Door middel van een kennismaking en inzichtgesprek kunnen we bepalen wat voor jou wenselijk is.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In mijn praktijk heb ik ervaren dat een werkgever vaak bereid is de coaching te vergoeden vanuit het persoonlijk ontwikkelingsbudget. Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik maak de offerte en op deze manier hoeft het financiële stukje je niet in de weg te staan. 

 

juist

 

 

 

Vanaf het eerste moment dat jij in mijn armen werd gelegd werd jij mijn spiegel.
Je spiegelt hou ik me voel, je spiegelt hoe ik mezelf als moeder zie en je zorgde onbewust voor de eerste
grote lessen.

Onze start was roerig en daarin zijn we niet de enige.
Wat werd er veel van mezelf blootgelegd toen jij er was.
Wat geef je me nu nog iedere dag subtiele boodschappen.

Een niet te beschrijven verandering was het moederschap voor mij.
En dit wil ik met je delen.
Juist omdat ik inmiddels weet wat het moederschap bij vrouwen los kan maken. 

 

          


phbo
 

 

quote marks

Jessica heeft er voor gezorgd dat ik na de bevalling van mijn tweede dochter weer sta waar ik wil staan. Ze stelde me vanaf het begin op mijn gemak & hielp me door de moeilijke maanden heen. Ze neemt alle tijd & bied een luisterend oor.
Door de gesprekken die we hebben gehad & soms confronterende vragen die ze me stelde, ben ik meer naar mezelf gaan luisteren & blijven geloven in mezelf.
Ik ben me meer bewust geworden dat je pas voor anderen kan zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt!
Ik ben erg blij, dat ik dankzij Jessica weer erg positief naar de toekomst kijk!
- Inge

 

Jessica is zeer deskundig en heeft mij goed geholpen dichterbij mijzelf te komen. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en geleerd om op mijn gevoel af te gaan. Ook mijn partner zag hierin duidelijk een verschil. Dit maakt voor mij het moederschap veel leuker. Ik raad Jessica zeker aan als je op bepaalde vlakken in je leven vastloopt en hieraan wilt werken.
- Laura

 

Mijn trein bleef maar denderen in de pittige tijd die ik, maar ook mijn gezin heeft doorgemaakt. In die tijd ben ik mezelf ergens kwijt geraakt. Ik kreeg door allerlei omstandigheden niet de rust in mezelf en in mijn gezin. Terwijl ik er zo hard voor werkte. Ondanks dat mijn trein bleef denderen, was Jessica de rust zelve. Jessica bood mij vanaf het eerste moment een luisterend oor, stelde vragen en bleef doorvragen totdat ik zelf oplossingen bedacht en ging uitvoeren.
Langzaam maar zeker kwam ik steeds een stapje dichterbij mezelf. Er kwam meer rust in mij en mijn gezin. De rust waar ik zo naar verlangde.
- Daphne