Elzinga coaching

 

Self-care workshop
voor moeders

 

LIEVE MOEDER

Moeder worden en moeder zijn is een grote transformatie die overweldigend kan zijn en vaak gepaard gaat met gemengde gevoelens en onzekerheden. Ineens is daar een mensje dat helemaal afhankelijk is van jou. En naast dat je moet wennen aan deze grote verandering is het een enorme uitdaging voor ons als moeders om goed voor onszelf te blijven zorgen. Je zult niet de eerste zijn die aan het einde van de dag nog ongedoucht rondloopt zonder enig moment voor zichzelf te hebben gehad.

image

 

Wil jij:
Meer in je kracht staan als moeder?
Meer voor jezelf gaan staan?
Je energie vergroten?
(Weer) in contact staan met jezelf?
Een weg vinden in de gemengde gevoelens?

 

Goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om krachtig, uitgerust en vanuit vertrouwen in het moederschap te kunnen staan. Daar waar vaak de aandacht uitgaat naar de gezondheid en het welzijn van de kinderen, is het minstens zo belangrijk dat je als moeder goed in je vel zit.
Een blije jij is een blije mama voor je gezin

 

 

canva mother holding baby

 

 

Ontmoeten – verbinden – inspireren

Omdat we simpelweg vergeten dat liefde, aandacht en ontspanning ervaren in het moederschap begint bij onszelf hebben wij een super waardevol programma voor jou.

 

PROGRAMMA

- Bijeenkomst op locatie waarin verbinden, ondersteunen en inspireren centraal staat
- Ervaringen uitwisselen
- Inzicht vragen
- Visualisaties, meditaties & mindfulness
- Praktische oefeningen
- Self-care tips en tricks

Inclusief
- Handboek met inspirerende en praktische opdrachten
- Een hele fijne avond of ochtend waar je vol energie vandaan komt

aabee

 

Na deze bijeenkomst
Heb je vertrouwen in je rol als moeder
Je ervaart meer energie
Bouw je mentale veerkracht op door te leren je grenzen aan te geven en te begrenzen
Je voelt je krachtiger in het moederschap
Je leert self-care toe te passen
Je bent meer in verbinding met jezelf
Opluchting door het delen van jouw ervaringen en de herkenning bij anderen
Je kunt genieten van het moederschap

 

Moeders die je voor gingen

De training geeft een mooie kijk op wat voor mijzelf belangrijk is en wat ik doe om mij er aan te houden om goed te zorgen voor mijzelf . Waar grenzen gesteld dienen te worden en ook om juist dingen te gaan doen of ondernemen .
Het leert je kijken naar jezelf zonder oordeel ,en om compassie te leren voor jezelf& ook te leren zijn met wat is.
De mindfulness oefeningen vond ik erg fijn omdat het mij helpt om in het moment te zijn en op adem te komen, dit vind ik in mijn dagelijkse leven erg behulpzaam.
Het helpt me om dingen los te laten en de dingen te nemen zoals ze zijn. Er met meer openheid in te staan. En niet te veel te moeten van mijzelf.

Ook vond ik de interactie prettig met de andere moeders het stukje om te delen en te leren van elkaar & ook het luisteren naar elkaar zorgt voor een mooie verbinding.
- Esther

 

Op een fijne manier wordt je bewust van je eigen handelen en jezelf.
Jessica vraagt om jezelf aan het denken te zetten, daar waar je veel uit kunt halen.
Margot zet meditatie oefeningen om in een rust moment voor jezelf en inspireert ook. Beide dames zijn prettig in de omgang en hebben ervaring op meerdere vlakken dat merk je.
Ik neem veel nuttige informatie en tips mee op mijn pad naar mijn doel.
Kortom, goede sfeer, en zeker aan te bevelen!
-Doreen

 

Verbinding zoeken
Een geweldige ochtend om jezelf verbonden te voelen  met andere moeders.
Vaak voel je,  je alleen terwijl er heel veel moeders worstel met gevoelens en gedachten!! Een mama ochtend (Me time) balans vinden om tot jezelf te komen.
Ontplooi jezelf , door jezelf te durven zijn.
Bedankt voor de fijne ochtend
-Sijke

 

Wat een fijn programma hebben Jessica en Margot gemaakt! Echt een aanrader als je (net) moeder bent en het soms moeilijk vindt om de balans tussen werk, je kindje(s), je partner én jezelf te vinden. Alleen al het delen van je gedachten met andere moeders is heel erg fijn. Jessica stelt daarbij 'lastige' vragen die je aan het denken zetten. Margot zorgt voor de balans in de les door letterlijk ademruimte te creëren door middel van meditatie-oefeningen. Het meedoen aan het programma was voor mij al een bewust cadeautje voor mezelf; dat ga ik vaker doen!
-Sophie

 

 

PRAKTISCHE INFO


Op locatie 2 mei 9:30 uur - 12:30 uur | Rivierenhof 12, Groningen

Jouw investering
79,- Fysieke bijeenkomst


We vinden het belangrijk dat we met alle deelneemsters echt contact kunnen maken. Daarom houden we de groepen klein. Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan snel aan! 

IK DOE MEE

* Er zijn 10 tickets beschikbaar


phbo
 

 

In samenwerking met Margot Jager staan wij in onze groepsbijeenkomsten stil bij de belangrijkste thema's die naar voren komen in het moederschap. Margot werkt als zwangerschapscoach en begeleid zwangere vrouwen en hun partners naar een ontspannen zwangerschap en ondersteunt hen naar een geboorte vanuit vertrouwen. Ze geeft zwangerschapsyoga, bevallingsworkshops en zwangerschapsmassages. Daarnaast richt zij zich steeds meer op het moederschap waarbij ze o.a. cursussen babymassage geef.