Voorkomen is beter dan genezen

Er hoeft geen nood vooraf te gaan aan ondersteuning of zelfontwikkeling.
Vaak trekken we pas aan de bel als we er echt niet meer uitkomen.

Het kan heel prettig zijn om in welk proces je ook zit iemand met je mee te laten kijken.
Mocht je vastlopen of dit willen voorkomen, voor beide ben je van harte welkom in mijn praktijk.

DOWNLOAD GRATIS OEFENING

 

AANBOD

 

 

 


 

Je bent met een reden op mijn website terecht gekomen. Misschien wil je onderzoeken of mijn aanbod aansluit. Wellicht ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen.

Ik werk niet met een vastomlijnd kader. Juist omdat iedereen uniek is. Omdat ik wil aansluiten bij waar jouw behoefte ligt. Je kunt daarom een afstemgesprek van 30 minuten boeken.

Na dit gesprek heb jij zicht op je patronen. Heb je ( meer ) helder waar je doelen en verlangens liggen. Kijken we samen naar wat een passend aanbod zou zijn. Ik beloof je de eerste stappen naar verandering.

 

BOEK JE AFSTEMGESPREK

 


 

 

 

Ervaar direct meer rust in het moederschap

5 eerlijke tips door een expert: uit eigen ervaring als mede moeder en als gecertificeerd coach en EMDR therapeut voor moeders.

DAT WIL IK

elzinga coaching vertrouwen

 

 

OVER MIJ

Soms voel ik me coach, soms ondernemer,
soms collega,
soms zorgverlener,
soms een verbinder. 

Bovenal voel ik mij een mensenmens.
Voel ik de passie om anderen te inspireren.
Voel ik de liefde om te ondersteunen.

Dit alles met oprechte aandacht.
Een liefdevolle intentie.
Een kritische blik. 

LEES MEER

 

 

 

Home

 

 

 

PODCAST

 

 

Jessica kruiste mijn pad in een periode dat mijn leven totaal op zijn kop stond. Ik had door middel van psychotherapie al veel stappen gemaakt met betrekking tot het doorbreken van oude patronen en het verwerken van bepaalde gebeurtenissen. Toch bleef ik voor mijn gevoel telkens weer vastlopen op bepaalde thema's.

Samen zijn we hier tijdens een aantal sessies verder op in gaan zoomen. Ze constateerde met haar scherpe blik al heel snel dat praten mij geen nieuwe antwoorden zou gaan brengen. In plaats daarvan liet ze me door middel van een aantal geleide meditaties juist focussen op mijn gevoel, daarmee bracht ze me naar een aantal hele belangrijke nieuwe inzichten.

Ze stelde de juiste vragen, weet snel de vinger op de zere plek te leggen en heeft de bijzonder gave om je veilig te laten voelen. Ze maakt echt verbinding met je en zo voelt haarscherp aan wat er nodig is om je in je kracht te laten stappen. 

Bedankt voor alles lieve Jessica!

Anke.

 

NEEM CONTACT OP