Elzinga coaching

 

COACHING TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

Je bent zwanger en merkt dat je naast alle ondersteuning op het gebied van een bevalcursus, borstvoeding voorlichting en een zwangerschapscursus wat mist. Een zwangerschap kan door hormonen zorgen voor stemmingswisselingen en onzekerheden. Het hele proces van zwanger worden naar de geboorte wordt vaak onderschat en kan onzekerheid oproepen. Veel vrouwen willen zich al graag goed voorbereiden op het ouderschap tijdens de zwangerschap en merken dat de daarbij horende persoonlijke thema's nog aandacht wensen.

Misschien ben je zwanger en heb je door een eerdere minder fijne ervaring behoefte om jezelf extra aandacht te gunnen op de voorbereiding van de komst van dit kindje. 

Ben jij zwanger en herken jij bovenstaande? Ik ondersteun je graag tijdens je zwangerschap. Zonder een vastomlijnd pakket kunnen we samen kijken naar waar jij behoefte aan hebt

Wat mij raakt is dat de er nog te weinig aandacht is voor de vrouw zelf tijdens de zwangerschap en dat juist de aandacht tijdens de zwangerschap en de voorbereiding op het moederschap net de start kan geven die je wenst. 
Het (aanstaande) ouderschap kan tal van vragen en gemengde gevoelens met zich meebrengen. Verwachtingen blijken toch anders te zijn en onzekerheden, overtuigingen en angst kunnen in de weg staan om balans te vinden tijdens deze grote verandering. Met de kennis van nu zou ik zelf destijds totaal anders in de zwangerschap hebben gestaan. Deze kennis en passie voel ik tot in mijn tenen en waarde toevoegen aan zwangere vrouwen en mede moeders drijft mij iedere dag.

Ik werk nauw samen met klinisch psycholoog en verloskundige M. Meek van PP-Noord en zal in mijn rol blijven monitoren of coaching passend is.

 

INSTAGRAM 

 

Face to face en online
De coaching kan plaatsvinden face tot face in mijn praktijk en mocht je niet in het noorden wonen kunnen we natuurlijk de sessies online doen middels zoom. 

Heb je vragen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Door middel van een kennismaking en inzichtgesprek kunnen we bepalen wat voor jou wenselijk is.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In mijn praktijk heb ik ervaren dat een werkgever vaak bereid is de coaching te vergoeden vanuit het persoonlijk ontwikkelingsbudget. Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik maak de offerte en op deze manier hoeft het financiële stukje je niet in de weg te staan. 

 

Heb je al meerdere miskramen gehad en verlies je het vertrouwen in je eigen lichaam. Of is het verdriet van een miskraam nog zo vers en wil je hier nu aandacht aan geven.

Kun je om welke reden dan ook niet op de natuurlijke manier een kind verwelkomen en wens je ondersteuning in dit proces.
 

 zwanger

Kinderwens

Verlies

Wensouder

 

 

 

In de afgelopen 2 jaar heb ik meerdere trajecten begeleid met bovenstaande thema's.
Worstel jij op dit moment met bovenstaande? Voel je vrij om contact met mij op te nemen.
Je bent van harte welkom.

 

 

TESTIMONIALS

 

sjoerdtje  saskia

animated client review template instagram

 

 

Zwanger worden gaan niet altijd vanzelfsprekend.

Verdrietig en machteloos kan het voelen als je wens om moeder of vader te worden (nog) niet vervuld is.

Misschien heb je geen partner en is de wens om ouder te worden zo aanwezig.