Elzinga coaching

OVER MIJ

Over

 

Wat ik heb mogen ervaren is dat achter iedere pijn een verlangen zit. Dat (onbewuste) patronen er voor kunnen zorgen dat je net niet die next step kunt zetten en het daarom ook zo belangrijk is om te ontdekken wat er in jou leeft, dat je datgene kunt inzetten wat werkt voor jou. Ik hecht enorm veel waarde aan ondersteuning bieden, mee te kijken in jouw proces om zo bij te kunnen dragen aan je groei en ontwikkeling. Wat de personen met wie ik heb samengewerkt over over mij zeggen is dat ik doortastend ben, intuïtief, oordeelloos en open en eerlijk teruggeef waar de ontwikkelingen ligt bij de ander.

Moeder worden met de levenslessen die ik heb mogen ontvangen waren nodig om te komen waar ik nu ben en nu betekent voor mij; doen wat ik het allerliefst doe!

Jessica; Moeder, partner, ondernemend, gedreven, toegankelijk en geduldig. Waarde toevoegen en in verbinding staan met mensen drijft mij iedere dag weer.
Bijdragen aan groei en ontwikkeling door eigen kennis en ervaring te delen, is wat ik het allerliefste doe.

 

Ik ben mijn carrière begonnen als gedragstherapeutisch werker binnen de GGZ. Vervolgens heb ik als ondernemer een kindvriendelijke horeca zaak in Groningen opgezet. Na dit avontuur ben ik meerdere opleidingen gaan volgen en ben ik inmiddels gediplomeerd Coach – stressmanagement, communicatie en psychologie. Als gedragstherapeutisch werker en gediplomeerd coach begeleid ik ouders in alle facetten van het ouderschap. Naast mijn coaching op ouderschap coach ik ook op werk/privé balans, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, stressmanagement en communicatie.

Mocht jij nou die persoon zijn die een ontwikkel vraag heeft op het gebied van moederschap op persoonlijk of zakelijk vlak, wees welkom! Ik ondersteun je graag bij deze vraag.

 

Liefs, Jessica

 

 

INSTAGRAM 

 


phbo