Elzinga coaching

OVER MIJ

Wat ik heb mogen ervaren is dat achter iedere pijn een verlangen zit. Dat (onbewuste) patronen er voor kunnen zorgen dat je net niet die next step kunt zetten en het daarom ook zo belangrijk is om te ontdekken wat er in jou leeft, dat je datgene kunt inzetten wat werkt voor jou. Ik hecht enorm veel waarde aan ondersteuning bieden, mee te kijken in jouw proces om zo bij te kunnen dragen aan je groei en ontwikkeling. Wat klanten over mij zeggen is dat ik doortastend ben, intuïtief, oordeelloos en open en eerlijk teruggeef waar de ontwikkelingen ligt bij de ander.

Moeder worden met de levenslessen die ik heb mogen ontvangen waren nodig om te komen waar ik nu ben en nu betekent voor mij; doen wat ik het allerliefst doe! Jessica; Moeder, partner, ondernemend, gedreven, toegankelijk en geduldig. Waarde toevoegen en in verbinding staan met mensen hecht ik veel waarde aan. Bijdragen aan groei en ontwikkeling door eigen kennis en ervaring te delen, is wat ik het allerliefste doe.

 

Ik ben mijn carrière begonnen als gedragstherapeutisch werker binnen de GGZ. Vervolgens heb ik als ondernemer een kindvriendelijke horeca zaak in Groningen opgezet. Na dit avontuur ben ik meerdere opleidingen gaan volgen en ben ik inmiddels gediplomeerd Coach – stressmanagement, communicatie en psychologie. Als gedragstherapeutisch werker en gediplomeerd coach begeleid ik ouders in alle facetten van het ouderschap. Naast mijn coaching op ouderschap coach ik ook op werk/privé balans, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, stressmanagement en communicatie.

Over mezelf kan ik zeggen dat ik doortastend, intuïtief, oordeelloos, open en eerlijk ben. Ik zie snel waar de groei en ontwikkeling bij jou ligt. Samen met jou ga ik snel naar de kern, naar de (onbewuste) patronen die je in de weg staan. 

Mocht jij nou die persoon zijn die een ontwikkel vraag heeft op het gebied van moederschap op persoonlijk of zakelijk vlak, wees welkom! Ik ondersteun je graag bij deze vraag.

 

Liefs, Jessica

 

INSTAGRAM 

 


phbo
 

 

quote marks

Jessica is een fijne vrouw die haar vak goed verstaat. Ik heb van haar geleerd meer voor mezelf op te komen. Ze luistert naar je problemen en geeft waar nodig goede handvatten om gericht mee om te gaan. Ik kan Jessica iedereen aanraden die het moeilijk heeft of zichzelf wil leren kennen. 

- Joyce