Elzinga coaching

 

PERSOONLIJKE COACH

Je loopt op dit moment vast en je wilt je graag ontwikkelingen. In welke context je je ook wilt ontwikkelen, de weg naar verandering begint altijd bij jezelf!

Het kan misschien spannend of confronterend zijn om een spiegel voor gehouden te krijgen. Misschien houdt het je nu nog tegen om echt de diepte in te gaan, je angsten en onzekerheden aan te durven kijken en te helen wat nog geen ruimte heeft gekregen, I feel you.
Je zult merken dat hoe meer je gaat leven naar dat wat jou
écht gelukkig maakt, hoe soepeler je keuzes durft te maken, voor jezelf gaat staan en je kunt toelaten wat er op je pad komt.

Wat mij betreft is persoonlijke ontwikkeling een never ending story. 
Ongeacht je leeftijd &
Ongeacht alle tools en ervaringen die je hebt opgedaan.

Wellicht herken je het wel. Heb je een proces doorlopen en een vinkje gezet en komt er weer iets nieuws om de hoek kijken.

Naar mijn idee bestaat er geen vaststaand programma, traject of werkwijze. Vanuit mijn ervaring en ontwikkeling die ik zelf heb doorgemaakt afgelopen jaren (en blijf doen), constant verdieping heb gezocht, is het allerbelangrijkste om continu af te stemmen op jouw hulpvraag en datgene wat bij jou past. Wat voor mij werkt, werkt misschien niet voor jou en wat voor jou werkt, hoeft niet persé te werken voor een ander.

Wat vaststaat is dat ik vanuit een liefdevolle intentie aansluit op jouw behoeftes en verlangens. Indien nodig confronteer ik je met dat wat ik bij je zie en wat (nog) niet werkend is. 
Samen onderzoeken we hoe jij bepaalde blokkades en patronen kunt doorbreken om (weer) in je kracht te staan. 

Je bent niet alleen en je hoeft het niet alleen te doen.
Passie, joy en sparkles voel ik tot in mijn tenen om jou in dit proces op weg te helpen en te ondersteunen.

Ben jij klaar voor deze verandering? 

 

INSTAGRAM 

 

Face to face en online
De coaching kan plaatsvinden face tot face in mijn praktijk en mocht je niet in het noorden wonen kunnen we natuurlijk de sessies online doen middels zoom. 

Heb je vragen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Door middel van een kennismaking en inzichtgesprek kunnen we bepalen wat voor jou wenselijk is.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In mijn praktijk heb ik ervaren dat een werkgever vaak bereid is de coaching te vergoeden vanuit het persoonlijk ontwikkelingsbudget. Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik maak de offerte en op deze manier hoeft het financiële stukje je niet in de weg te staan. 

 

 

Zet jezelf vrij
Door in de pas te lopen zet je jezelf vast.

Door te voldoen aan verwachtingen van anderen dooft je eigen verlangen uit.

Varen op meningen van je omgeving maakt je stuurloos.

Over je gevoel heen stappen doet je vervolgens struikelen.

 

Ben jij klaar om;
♡ Je eigen pad te kiezen?

♡ Op te bloeien door jouw verlangens te volgen?

♡ Het heft in eigen handen te nemen?

♡ Stevig te gaan staan met alle emoties die daarbij horen?

Stap in je kracht, kom in beweging en zet jezelf vrij. 

Voel jij ook het verlangen om je patronen en blokkades te doorbreken? Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen ondersteunen in dit proces.

It's time to feel free

 

oranje modern confetti foto geslaagd uitnodiging

WORKSHOP EN TRAININGEN

Regelmatig organiseer ik groepen waarin groei, verbinding en samenzijn met gelijkgestemden centraal staan.
De thema´s die met name naar voren komen zijn; in je kracht staan, voor jezelf staan, vertrouwen op gevoel en intuitie, onderzoek naar blokkades en heling. 

Persoonlijke coach


phbo
 

 

quote marks

 De coaching van Jessica heb ik als erg waardevol ervaren. Het was superfijn dat ze naast mij kwam staan in mijn proces, luisteren en begrip tonen zonder oordeel gaf al erg veel steun.
Jessica hielp mij door op een eerlijk en open manier te spiegelen en het gaf mij elke keer het zetje (opdracht) wat mij hielp om meer in beweging te komen op momenten en aspecten waarin het nodig was.
Grenzen stellen en regie durven terug nemen helpen mij om weer met vertrouwen op zoek te gaan naar werk. Heel erg bedankt Jessica. Ik wens dat je veel andere mensen zo verder kan helpen.
- Esther

 

Bij Jessica voelde ik me meteen op mijn gemak, haar aanpak is vriendelijk, onpartijdig en intuïtief. Op mijn verzoek helpt ze me vooral met de praktische kant van dingen, maar in dat proces let ze op non-verbale signalen en geeft daar feedback over, waardoor onderliggende dingen die spelen aan het licht komen en opgelost kunnen worden. Ze helpt me om oude patronen en mijn “eigen waarheden” te herkennen en waar nodig los te laten. Ze prikt door de buiten laag heen en is eerlijk (ook als het gevoelig ligt). 
- Karolien

 

Ik kwam bij Jessica omdat ik een vraagstuk had in mijn leven waarover ik graag nieuwe inzichten wilde. Dankzij Jessica ben ik mij nu veel bewuster van mijn gedachtenpatronen en hoe deze mijn keuzes beïnvloeden.
Ik sta nu weer positiever in het leven en ben weer meer gaan vertrouwen op mijn gevoel en mijzelf.
- Leonie 

 

De coaching van Jessica heeft mij zelf veel bewustwording gebracht. Van negatieve gedachtenpatronen en overtuigingen. 
Ze hield me scherp, ik kreeg een spiegel voor me en dat maakte me bewust.
- Fleur

 

Na het overlijden van mijn moeder zat ik vast in een beklemmende bubbel van verdriet, terwijl ik twee kleine kindjes te verzorgen had en ondertussen probeerde te overleven in een veeleisende baan. Ik besloot toen hulp te zoeken, en kwam zo bij Jessica terecht. Tijdens onze gesprekken kwam ik tot de realisatie dat ik totaal geen connectie meer voelde met mijn eigen verlangens, drijfveren, en overtuigingen. Aan de hand van de juiste vragen en rake observaties heeft Jessica mij hierbij naar nieuwe inzichten kunnen brengen. Met Jessica’s hulp heeft mijn persoonlijke ontwikkeling een grote impuls gekregen, en ben ik weer dichter bij mijzelf gekomen.
- Paula