Elzinga coaching

PERSOONLIJKE COACH

Het kan zijn dat je op dit moment vastloopt in een bepaald thema. Werk gerelateerd, persoonlijk of misschien loop je niet echt vast maar wil je je persoonlijk ontwikkelen. 

In de coaching ga ik direct met jou naar de kern door te onderzoeken welke patronen en blokkades je in de weg zitten, welke overtuigingen je daar bij hebt en wat je nodig hebt om deze te doorbreken. We gaan dus aan de slag met daar waar het daadwerkelijk over gaat. Zodat jij vanuit authenticiteit en een krachtige identiteit, los van de meningen, kunt leven en beleven op een manier zoals jij dat voor ogen hebt.
Wat hierin belangrijk is, is het werken aan een optimale energie, onderzoeken we wat jou drijft om te doen zoals je doet en het belangrijkste; wat je nodig hebt en welke stappen je hiervoor dient te zetten. 

Belemmerende patronen, zoals het gebrek aan vertrouwen, negatieve gedachtenpatronen of onhandige strategieën hebben een vicieuze cirkel gecreëerd. Nu is een mooi moment om deze cirkel te doorbreken. Dit hoef je niet alleen te doen, ik ondersteun je in het realiseren van een nieuwe werkelijkheid!

 

 

Zet jezelf vrij
Door in de pas te lopen zet je jezelf vast.

Door te voldoen aan verwachtingen van anderen dooft je eigen verlangen uit.

Varen op meningen van je omgeving maakt je stuurloos.

Over je gevoel heen stappen doet je vervolgens struikelen.

 

Ben jij klaar om;
♡ Je eigen pad te kiezen?

♡ Op te bloeien door jouw verlangens te volgen?

♡ Het heft in eigen handen te nemen?

♡ Stevig te gaan staan met alle emoties die daarbij horen?

Stap in je kracht, kom in beweging en zet jezelf vrij. 

Voel jij ook het verlangen om je patronen en blokkades te doorbreken? Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen ondersteunen in dit proces.

It's time to feel free

 

nieuw

 

 

"Ik kwam bij Jessica omdat ik een vraagstuk had in mijn leven waarover ik graag nieuwe inzichten wilde. Dankzij Jessica ben ik mij nu veel bewuster van mijn gedachtenpatronen en hoe deze mijn keuzes beïnvloeden.
Ik sta nu weer positiever in het leven en ben weer meer gaan vertrouwen op mijn gevoel en mijzelf".

- Leonie 

 

INSTAGRAM 

 

Face to face en online
De coaching kan plaatsvinden face tot face in mijn praktijk en mocht je niet in het noorden wonen kunnen we natuurlijk de sessies online doen middels zoom. 

Heb je vragen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Door middel van een kennismaking en inzichtgesprek kunnen we bepalen wat voor jou wenselijk is.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In mijn praktijk hebben tot dusver alle klanten een volledige vergoeding gekregen vanuit persoonlijk ontwikkelingsbudget. Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik maak de offerte en op deze manier hoeft het financiële stukje je niet in de weg te staan. 

 

 


phbo
 

 

quote marks

 Bij Jessica voelde ik me meteen op mijn gemak, haar aanpak is vriendelijk, onpartijdig en intuïtief. Op mijn verzoek helpt ze me vooral met de praktische kant van dingen, maar in dat proces let ze op non-verbale signalen en geeft daar feedback over, waardoor onderliggende dingen die spelen aan het licht komen en opgelost kunnen worden. Ze helpt me om oude patronen en mijn “eigen waarheden” te herkennen en waar nodig los te laten. Ze prikt door de buiten laag heen en is eerlijk (ook als het gevoelig ligt). 

- Karolien