Elzinga coaching

 

PERSOONLIJKE COACH

Je loopt op dit moment vast en je wilt je graag ontwikkelingen. In welke context je je ook wilt ontwikkelen, de weg naar verandering begint altijd bij jezelf!

Het kan misschien spannend of confronterend zijn om een spiegel voor gehouden te krijgen. Misschien houdt het je nu nog tegen om echt de diepte in te gaan, je angsten en onzekerheden aan te durven kijken en te helen wat nog geen ruimte heeft gekregen, I feel you.
Je zult merken dat hoe meer je gaat leven naar dat wat jou écht gelukkig maakt, hoe soepeler je keuzes durft te maken, voor jezelf gaat staan en je kunt toelaten wat er op je pad komt.

Wat mij betreft is persoonlijke ontwikkeling een never ending story. 
Ongeacht je leeftijd &
Ongeacht alle tools en ervaringen die je hebt opgedaan.

Wellicht herken je het wel. Heb je een proces doorlopen en een vinkje gezet en komt er weer iets nieuws om de hoek kijken.

Naar mijn idee bestaat er geen vaststaand programma, traject of werkwijze. Vanuit mijn ervaring en ontwikkeling die ik zelf heb doorgemaakt afgelopen jaren (en blijf doen), constant verdieping heb gezocht, is het allerbelangrijkste om continu af te stemmen op jouw hulpvraag en datgene wat bij jou past. Wat voor mij werkt, werkt misschien niet voor jou en wat voor jou werkt, hoeft niet persé te werken voor een ander.

Wat vaststaat is dat ik vanuit een liefdevolle intentie aansluit op jouw behoeftes en verlangens. Indien nodig confronteer ik je met dat wat ik bij je zie en wat (nog) niet werkend is. 
Samen onderzoeken we hoe jij bepaalde blokkades en patronen kunt doorbreken om (weer) in je kracht te staan. 

Je bent niet alleen en je hoeft het niet alleen te doen.
Passie, joy en sparkles voel ik tot in mijn tenen om jou in dit proces op weg te helpen en te ondersteunen.

Ben jij klaar voor deze verandering? 

 

INSTAGRAM 

 

Face to face en online
De coaching kan plaatsvinden face tot face in mijn praktijk en mocht je niet in het noorden wonen kunnen we natuurlijk de sessies online doen middels zoom. 

Heb je vragen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Door middel van een kennismaking en inzichtgesprek kunnen we bepalen wat voor jou wenselijk is.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In mijn praktijk heb ik ervaren dat een werkgever vaak bereid is de coaching te vergoeden vanuit het persoonlijk ontwikkelingsbudget. Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik maak de offerte en op deze manier hoeft het financiële stukje je niet in de weg te staan. 

 

 

ZET JEZELF VRIJ

Door in de pas te lopen zet je jezelf vast.

Door te voldoen aan verwachtingen van anderen dooft je eigen verlangen uit.

Varen op meningen van je omgeving maakt je stuurloos.

Over je gevoel heen stappen doet je vervolgens struikelen.

Ben jij klaar om

 

oranje modern confetti foto geslaagd uitnodiging

♡ Je eigen pad te kiezen?

♡ Jouw verlangens te volgen?

♡ Het heft in handen te nemen? 

 

 

Stap in je kracht, kom in beweging en zet jezelf vrij. 

Voel jij ook het verlangen om je patronen en blokkades te doorbreken?
Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen ondersteunen in dit proces.


 

 

 

TESTIMONIALS

 

animated client review template instagram                                         animated client review template instagram

                                                                            animated client review template instagram

animated client review template instagram                                         animated client review template instagram

 

WORKSHOP | RETREAT | TRAINING

Regelmatig organiseer ik groepen waarin groei, verbinding en samenzijn met gelijkgestemden centraal staan.
De thema´s die met name naar voren komen zijn; in je kracht staan, voor jezelf staan, vertrouwen op gevoel en intuitie, onderzoek naar blokkades en heling. 

 

Persoonlijke coach

 

AGENDA