Elzinga coaching

SAMENWERKING

Meja - het centrum voor zwangerschap en psyche
MeJa is gespecialiseerd in het behandelen van psychische klachten rondom de zwangerschap en ouderschap. Een niet vervulde kinderwens en relatieproblemen behoort ook tot onze expertise. Naast psychologische behandeling biedt het centrum verschillende trainingen en is lotgenotencontact mogelijk.

MeJa biedt kwalitatief goede zorg en een persoonlijke benadering op basis van gelijkwaardigheid, openheid en duidelijkheid. 
Ik werk nauw samen met eigenaren en klinische psychologen Mirjam Meek en Kim Ellen Jager en zal in mijn rol blijven monitoren of coaching passend is.

 

Career & Kids en UWV
Ieder mens moet de mogelijkheid hebben om te genieten van zijn werk en zijn leven, ook in de spitsuurfase. Career & Kids coacht en traint werkende ouders, zodat zij met veel plezier en zo weinig mogelijk stress werk en gezin kunnen combineren, letterlijk: Hoe houd je als werkende ouder alle ballen in de lucht? - Career & Kids -

Ben jij momenteel ziek thuis, wil jij vanuit een uitkeringspositie van het UWV gaan re-integreren? Vanuit Career & Kids kan ik jou hierin ondersteunen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ik in samenwerking met Career & Kids kan bieden? Bel of mail gerust.