Elzinga coaching

 

COACHING TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

Je bent zwanger en merkt dat je naast alle ondersteuning op het gebied van een bevalcursus, borstvoeding voorlichting en een zwangerschapscursus wat mist. Een zwangerschap kan door hormonen zorgen voor stemmingswisselingen en onzekerheden. Het hele proces van zwanger worden naar de geboorte wordt vaak onderschat en kan onzekerheid oproepen. Veel vrouwen willen zich al graag goed voorbereiden op het ouderschap tijdens de zwangerschap en merken dat de daarbij horende persoonlijke thema's nog aandacht wensen.

Misschien ben je zwanger en heb je door een eerdere minder fijne ervaring behoefte om jezelf extra aandacht te gunnen op de voorbereiding van de komst van dit kindje. 

Ben jij zwanger en herken jij bovenstaande? Ik ondersteun je graag tijdens je zwangerschap. Zonder een vastomlijnd pakket kunnen we samen kijken naar waar jij behoefte aan hebt

 

Wat mij raakt is dat de er nog te weinig aandacht is voor de vrouw zelf tijdens de zwangerschap en dat juist de aandacht tijdens de zwangerschap en de voorbereiding op het moederschap net de start kan geven die je wenst. 
Het (aanstaande) ouderschap kan tal van vragen en gemengde gevoelens met zich meebrengen. Verwachtingen blijken toch anders te zijn en onzekerheden, overtuigingen en angst kunnen in de weg staan om balans te vinden tijdens deze grote verandering. Met de kennis van nu zou ik zelf destijds totaal anders in de zwangerschap hebben gestaan. Deze kennis en passie voel ik tot in mijn tenen en waarde toevoegen aan zwangere vrouwen en mede moeders drijft mij iedere dag.

Ik werk nauw samen met klinisch psycholoog en verloskundige M. Meek van PP-Noord en zal in mijn rol blijven monitoren of coaching passend is.

 

INSTAGRAM 

 

Face to face en online
De coaching kan plaatsvinden face tot face in mijn praktijk en mocht je niet in het noorden wonen kunnen we natuurlijk de sessies online doen middels zoom. 

Heb je vragen en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Door middel van een kennismaking en inzichtgesprek kunnen we bepalen wat voor jou wenselijk is.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget
Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. In mijn praktijk hebben tot dusver alle klanten een volledige vergoeding gekregen vanuit persoonlijk ontwikkelingsbudget. Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik maak de offerte en op deze manier hoeft het financiële stukje je niet in de weg te staan. 

 

 

zwangerschappagina

 

 

"Jessica reikt de handvatten die je nodig hebt hebt om elke stap te kunnen zetten. Met veel begrip en raakvlakken helpt ze je het moederschap te omarmen"
- Sjoerdtje

 

 


phbo
 

 

quote marks

Bewustwording, relativeren en accepteren. Om zo regie terug te krijgen over je eigen gedachten en handelingen en weer balans te vinden. Dat is waar Jessica mij heel fijn in heeft kunnen ondersteunen. De zwangerschapshormonen gooien je gesteldheid regelmatig in de war dus had ik bedacht wat ik allemaal zou (blijven) doen tijdens mijn zwangerschap om mij goed te voelen. Helaas kon dit allemaal niet meer en door de komst van het coronavirus kwam ik klem te zitten met mijn gedachten en gevoelens. Jessica heeft mij geholpen balans te vinden, te relativeren, te accepteren en bewust te worden van mijn eigen gedachten en handelingen. Ze luistert goed, geeft praktische opdrachten mee en bied verschillende inspirerende kanalen aan om in goed 'vibe' te blijven.

- Saskia